Om Naprapatkompaniet

Våre naprapater

Ida Winger Svendsen

Askøy

Utdannet fra Naprapathøgskolan i Stockholm i 2009. 

 I 2009 etablerte jeg naprapatklinikken sammen med Knut Anders. Jeg har videreutdannelse innen manuell medisin og behandlingsteknikker, behandling av barn (KISS/KIDD) og nålebehandling (dry needling).

Tidligere har jeg studert idrettsfag og psykologi.

Knut Anders Strand

Nesttun

Utdannet fra Naprapathøgskolan i Stockholm i 2009.

I 2009 etablerte jeg naprapatklinikken sammen med Ida. Jeg har siden oppstart jobbet både ved avdelingen på Nesttun og Askøy, men idag jobber jeg kun på Nesttun.

Jeg har videreutdannelse innen kinesiotaping, manuell medisin og behandlingsteknikker, dry needling (nålebehandling) og såleterapi. 

Kathrine I. Myhrstad

Askøy

Utdannet fra Naprapathøgskolan i Stockholm i 2006.

Jeg har videreutdannelse innen naprapati og ulike kurs i manipulasjonsteknikker. I tillegg har jeg videreutdannelse innenfor dry needling (nålebehandling), såleanalyse og behandling av føtter samt opptrening av gravideog mammamager.

Askøy

 

Naprapatkompaniet Askøy ligger sentralt plassert på Juvikflaten, i samme bygg og etasje som Energi Treningssenter. Her finner du to erfarne naprapater, Ida Winger Svendsen og Kathrine Iversen Myhrstad.

Nesttun

 

Naprapatkompaniet Nesttun ligger sentralt plassert i Nesttun sentrum. Her jobber naprapat Knut Anders Strand. Klinikken finner du i Zancogårdens 2. etasje (Nesttunveien 111).

Naprapatkompaniet

+47 40 20 66 00

post@naprapatkompaniet.no

Juvikflaten 14A, 5308 Kleppestø

Nesttunvegen 111, 5221 Nesttun